Suurkohteet

Lämpöpumppuratkaisut kiinteistöihin

Maailmalämpö MIL Oy:n vankka kokemus suurien kiinteistöjen sekä taloyhtiöiden energiaprojekteista takaa sen, että kaikki osapuolet voivat olla luottavaisin mielin koko hankkeen ajan. Erilaiset taloyhtiöt, pienistä aina suurkiinteistöihin, ovat olleet osa meidän osaamistamme jo vuosien ajan.

Maalämpö, ilma-vesilämpö ja erilaiset lämmöntalteenottojärjestelmät suurille kiinteistöille

Hoidamme energiaprojektin suunnittelusta ja toimenpidelupahakemuksista aina asennukseen saakka. Toimitamme parhaat ratkaisut rivitaloihin, kerrostaloihin, teollisuus- ja toimistorakennuksiin, kouluihin ja -palvelutaloihin sekä maatalouteen.

Energiaremontti helposti alkuun

Taloyhtiöissä ja suurissa kiinteistöissä energiaremontin aikataulu suunnittelusta toteutukseen vie yleensä useita kuukausia. Meihin kannattaakin ottaa yhteyttä jo suunnittelun alkuvaiheessa. Näin pääsette hyödyntämään parhaiten lämpöpumppualan teknisen osaamisemme ja vuosien kokemuksemme energiaremonteista. Alussa riittää se, että keskustelemme yhdessä ja tulemme paikan päälle katsomaan kohdetta. Suunnittelukäynnin jälkeen ja saatuamme tarvittavat tiedot kiinteistöstä, laskemme teille urakka- ja laitetarjouksen toivomustenne pohjalta.

On kyseessä sitten kerrostalon lämmitysmuodon vaihto maalämpöön, tai pienemmän paritalon ilma-vesilämpöpumpun hankinta, toimeen kannattaa ryhtyä ajoissa ja ottaa suoraan yhteyttä Maailmalämmön asiantuntijoihin!

Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen arviointi!

 Tutustu laitteisiin

Toteuttamiamme suurkohteita

Yhteystiedot

Maailmalämpö MIL Oy

Rummunlyöjänkatu 7
24100 Salo

p.  (02) 777 710
myynti@maailmalampo.fi

Avoinna
ma–pe 8.00–16.30

 

Kylmälaitehuollot

p.  (02) 777 710

 

Pyydä ilmainen arviointi